Service & meer

Abonnement opzeggen

Jammer dat je overweegt om je abonnement bij Cleanprofs op te zeggen. Natuurlijk helpen we je graag verder. Kijk hieronder wat voor jou de beste oplossing is.

Waarom wil je opzeggen?

Wat vervelend dat je problemen ervaart met de kwaliteit van je reinigingen. Natuurlijk helpen we je graag verder. Bekijk hoe je kunt opzeggen of vind een oplossing voor jouw problemen.

Vervelend dat je een reiniging hebt gemist. Gemiste reinigingen worden meestal de volgende dag ingehaald, zo niet wordt deze niet in rekening gebracht. Neem contact op of vul het formulier in voor een passende oplossing.

Heb je een contract bij Cleanprofs en wil je het op naam van iemand anders zetten? Dat is mogelijk in het geval van een scheiding of overlijden. Neem contact op of vul het formulier in voor een passende oplossing.

Wil je opzeggen voor een familielid of bekende die is overleden? Laat het ons weten. We beëindigen dan het abonnement of zetten het over op een andere naam.

Ga je verhuizen of samenwonen? In de meeste gevallen kan Cleanprofs gewoon met je meeverhuizen. Bel of vul ons formulier in en vraag naar de mogelijkheden én ontvang bij jouw verhuizing een cadeautje.

Wil je jouw abonnement wijzigen of opzeggen omdat je de kosten te hoog vindt? We helpen je graag met het vinden van een passende oplossing. Vul het contact formulier in of bel vandaag nog om het met een medewerker te bespreken.
Wil je jouw abonnement voor onze container reinigingsservice aanpassen of beëindigen omdat je merkt dat je er minder gebruik van maakt dan je aanvankelijk had verwacht? Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van een oplossing die beter bij je huidige behoeften past. Vul alstublieft het contactformulier in op onze website of neem direct contact op door ons vandaag nog te bellen.

Toch afscheid nemen?

Bel ons even, zo kunnen we je het beste helpen. Ons team staat voor je klaar en kunnen mogelijke vragen beantwoorden.

Je kunt ook online opzeggen.

Jammer dat je overweegt om je abonnement bij Cleanprofs op te zeggen., hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.

De verwerking duurt maximaal 4 weken. We bellen vaak nog om je opzegging te bevestigen. Mochten we je de 1e keer niet bereiken dan proberen we het nog 6 keer.