GFT Container laten reinigen?

Maak kennis met de grootste containerreiniger van Nederland. Voor onder andere uw GFT container.

GFT Container reinigen met Cleanprofs

Het grootste deel van ons afval komt voort uit groente-, fruit- en tuinafval, oftewel GFT. Van GFT wordt onder andere Biogas en Compost gemaakt. Daarom is het belangrijk om je afval te scheiden. Het grootste nadeel zijn de bacteriën en de geur dat achter blijft door etensresten. Cleanprofs schiet daar te hulp.

Wij reinigen je container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt.
Zo heb jij een schone en fris ruikende container en het is niet belastend voor het milieu.

Tevens is het bedrijf Cleanprofs de marktleider op het gebied van reiniging van rolcontainers. We ontzorgen landelijk bewoners en bedrijven die houden van een frisse leefomgeving. Met al onze CleanPro’s werken wij zo aan een schoner Nederland!

Over onze innovatieve werkwijze

Voor Cleanprofs bestond afvalcontainer-reiniging uit niet veel meer dan een reiniger die met een tankauto met een hogedrukspuit en water met chemicaliën de wijk door reed. 

Cleanprofs is in 2014 gestart vanuit de overtuiging dat afvalcontainer-hygiëne efficiënter, beter en veiliger voor het milieu moest. Met die doelstelling is de unieke Cleanprofs reinigingsformule en -technologie ontwikkeld. De laatste innovatie werd in 2017 toegevoegd: eigen waterbronnen leveren nu natuurfris bronwater voor de reiniging, zodat geen leidingwater wordt verspild.

Millieuvriendelijk

Cleanprofs maakt geen gebruik van chemische middelen. Volledig computergestuurd behouden wij toch een hoge reinigingskwaliteit. Op basis van de conditie van elke afvalcontainer wordt bepaald welke reinigingsformule nodig is, om nu nóg meer water te besparen.

Het water hergebruiken wij voor circa 150 reinigingen. Elk reinigingsvoertuig is zelfs voorzien van een innovatief filtersysteem dat het afvalwater ter plaatse filtert. Door het gebruik van koud (bron-)water onder hoge druk kunnen vetten en oliën eenvoudig worden gescheiden.

nl_NL_formalNL