Service & meer

Wanneer worden mijn kliko’s schoongemaakt?

Zorg ervoor dat je bak tijdens onze dagelijkse schoonmaakuren, van 10:00 tot 19:00,
op de ophaallocatie klaarstaat voor de reiniging van je container!

Schoonmaakdagen

In de meeste gevallen komen wij langs op de dagen wanneer jouw vuil wordt opgehaald. De schoonmaakdagen verschillen daardoor enorm per gemeente. Voor meer informatie over wanneer het vuil precies wordt opgehaald kan op de website van jouw gemeente terecht. Voor de exacte reinigingsdagen vanuit Cleanprofs, binnen jouw gemeente, kun je de bovenstaand formulier invullen.

Feestdagen

We zijn ons ervan bewust dat uw geplande reinigingsdag soms kan samenvallen met nationale feestdagen. In dergelijke situaties vragen we u om rekening te houden met een aangepaste planning, die pas enkele dagen voorafgaand bekendgemaakt zal worden. In deze gevallen zullen wij proactief een passende oplossing zoeken, om te garanderen dat uw rol-container alsnog op een ander moment gereinigd wordt.

Leveringsgebied

Dankzij onze vestigingen die goed verdeeld zijn door het hele land, kunnen wij bijna overal in Nederland terecht om te komen reinigen. Is er iets nog steeds niet duidelijk? Dan kan je op iedere werkdag altijd even bellen via 088-0240456, dan helpen we je daar graag mee verder.

Vriendenkorting

Maak nu gratis kennis met Cleanprofs!

Oh nee! Hebben we jouw bak overgeslagen? Dit kan de volgende drie oorzaken hebben.

  • Je hebt je bak niet aangeboden op de gebruikelijke plek.
  • De bak is niet geleegd door de gemeente.
  • Door vorst hebben we niet mogen rijden.

In deze drie gevallen kunnen we de bak helaas niet reinigen. Volgende maand komen we graag weer bij je langs. Is er om een andere reden niet gereinigd? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij het vinden van een oplossing.