Service & meer

Over Cleanprofs

Cleanprofs, gevestigd in Voorburg, een bedrijf dat zich toewijdt aan het reiniging van rolcontainers voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ons gespecialiseerde team maakt gebruik van de nieuwste, betrouwbare reinigingswagens, waardoor we ons hebben gevestigd als dé toonaangevende expert in de sector van containerreiniging.

Onze missie

Onze missie is om zowel particulieren als bedrijven te ontzorgen en een hygiënische omgeving te bieden. We begrijpen het belang van een frisse en schone rolcontainer, zowel voor de esthetiek als voor de algemene gezondheid.

Of u nu een gezin bent dat op zoek is naar een handige manier om uw huis schoon en vrij van ongewenste geuren te houden, of een bedrijf dat zijn hygiënische normen wil handhaven, Cleanprofs is er om aan uw behoeften te voldoen.

Onze strategie

Wij komen langs op de dag dat de reiniging van jouw container gepland staat in ons reinigings schema. Onze cleanpro’s werken van 10:00 tot 19:00. Elke ochtend krijgen onze cleanpro’s hun planning voor diezelfde dag binnen. Elke cleanpro heeft dagelijks tussen de 100 en 150 containers die hij reinigt. De route naar deze containers is zo efficiënt mogelijk opgesteld door onze planningsafdeling.

Is de reiniger aangekomen bij jouw container? Dan spuit hij deze van binnen eerst schoon met het handpistool. Ook wordt de binnenkant van de deksel schoongespoten. Daarna wordt de container gehaakt aan onze reinigingswagen en gekanteld. Er wordt een wasprogramma gekozen dat het beste past bij de staat van de container. Met een sproeikop wordt de container van binnen helemaal schoongespoten. Wij maken de binnenkant schoon, niet de buitenkant. Dit is omdat de bacteriën echt zitten ín de container.

Onze uitrusting

Mercedes Reiniging Auto's

Bij Cleanprofs bouwen wij Mercedes busjes om tot reinigingswagens! Wij installeren zelf het waterreservoir en het reinigingselement. In het reservoir zit het innovatief filtersysteem. Het reinigingselement is volledig computergestuurd, inclusief de meerdere wasprogramma’s.

Karcher Hogedruk

Voordat de containers gereinigd worden met een wasprogramma, spuiten we eerst met een Karcher hogedrukpistool de zichtbare stukken vuil weg. Hiermee kunnen we gedetailleerd te werk. Ook reinigen wij de binnenkant van de deksels hiermee.

360 Fullpower Hogedruk

Na de handreiniging wordt de container gehaakt aan de reinigingswagen. Deze wordt gekanteld waarna de 360 graden fullpower hogedrukkop in de container gaat. Met het gekozen wasprogramma wordt de container van binnen helemaal schoongespoten onder hoge druk!

De Cleanprofs garantie

Milieuvriendelijk

Bij Cleanprofs zijn we trots op onze milieubewuste benadering van containerreiniging. Wij vermijden het gebruik van chemische stoffen, terwijl we toch een hoogwaardige reinigingskwaliteit handhaven door middel van onze volledig geautomatiseerde processen.

Afhankelijk van de specifieke conditie van elke afvalcontainer, bepalen we de meest efficiënte reinigingsmethode, waardoor we verder waterverbruik aanzienlijk kunnen verminderen.

U wordt niet vergeten

Mocht er zich een onvoorziene situatie voordoen waarbij uw container niet is geleegd door de vuilniswagen, of wanneer uw container onbereikbaar is vanwege bijvoorbeeld openbare werkzaamheden op straat, dan begrijpen we bij Cleanprofs dat dit buiten uw controle is.

Geen zorgen, we zijn flexibel en kunnen u de volgende dag inplannen of op de eerstvolgende ledigingsdag. We stellen het wel op prijs als u ons hierover tijdig informeert.

Altijd persoonlijk contact

Bij Cleanprofs waarderen we open communicatie en snelle respons. Als u dringende vragen of zorgen heeft, nodigen we u uit om ons direct te bellen of een bericht te sturen. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u een bevredigende en probleemloze ervaring heeft bij het gebruik van onze diensten. Daarom streven we ernaar om snel op uw berichten te reageren.

Ons team

Gelegen in het sfeervolle Voorburg, is het kantoor van Cleanprofs het bruisende hart van onze bedrijfsactiviteiten. Vanuit deze strategische locatie coördineren we onze diensten naar 10 LSP’s in Nederland, we houden contact met onze klanten en streven we continu naar het verbeteren van onze dienstverlening.

Ons Voorburgse kantoor is meer dan alleen een werkplek. Het is een hub van innovatie, klantenservice en milieuvriendelijke strategieën, waarbij elke medewerker zich inzet om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Van de eerste telefonische contacten tot het coördineren van de reinigingsdiensten, ons team staat klaar om u te ondersteunen.

Onze Cleanpro’s

Bij Cleanprofs zijn we ontzettend trots op ons team van toegewijde reinigingsexperts. Deze professionals vormen de kern van onze onderneming en hun toewijding en deskundigheid stelt ons in staat om consistent hoogwaardige containerreinigingsdiensten aan te bieden.

Onze Cleanpro’s opereren vanuit tien strategisch geplaatste Logistieke Service Punten (LSP’s) verspreid over Nederland. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat we snel en efficiënt kunnen reageren op de behoeften van onze klanten, ongeacht waar ze zich bevinden.