Service & meer

Zakelijke container reiniging

Onze reinigingsservice zorgt ervoor dat jouw container een grondige en milieuvriendelijke reiniging krijgt!

Vanaf nu altijd een
schone afvalcontainer!

Cleanprofs reinigt nu ook zakelijke containers! Met onze dienst komen we langs op de dag van ledeging, zodat het voor onze zakelijke klanten gemakkelijk is om de containers schoon te houden zonder extra tijd of
moeite te investeren.

We sturen onze zakelijke klanten een dag van tevoren een mailtje om ze op de hoogte te stellen van wanneer we langskomen om te reinigen, zodat onze zakelijke klanten hier rekening mee kunnen houden.

Onze reinigingsservice zorgt ervoor dat jouw container een grondige en milieuvriendelijke reiniging krijgt, waardoor de hygiëne wordt
verbeterd en ongewenste geuren worden geëlimineerd.

Kies voor Cleanprofs om jouw zakelijke containers schoon en fris te houden!

Onze uitrusting

Mercedes Reiniging Auto's

Bij Cleanprofs bouwen wij Mercedes busjes om tot reinigingswagens! Wij installeren zelf het waterreservoir en het reinigingselement. In het reservoir zit het innovatief filtersysteem. Het reinigingselement is volledig computergestuurd, inclusief de meerdere wasprogramma’s.

Karcher Hogedruk

Voordat de containers gereinigd worden met een wasprogramma, spuiten we eerst met een Karcher hogedrukpistool de zichtbare stukken vuil weg. Hiermee kunnen we gedetailleerd te werk. Ook reinigen wij de binnenkant van de deksels hiermee.

360 Fullpower Hogedruk

Na de handreiniging wordt de container gehaakt aan de reinigingswagen. Deze wordt gekanteld waarna de 360 graden fullpower hogedrukkop in de container gaat. Met het gekozen wasprogramma wordt de container van binnen helemaal schoongespoten onder hoge druk!

Planning

Dagelijks worden alle reinigingen ingepland middels geavanceerde route planning software. Dit wordt centraal gedaan vanuit ons kantoor in voorburg. Daarnaast kunnen wij vanaf onze planning afdeling precies volgen waar onze reinigingsauto’s zich bevinden zodat wij snel kunnen schakelen indien dit gewenst is.

Mede door deze technologieën kunnen wij al onze klanten dagelijks de best mogelijke service bieden.

We staan altijd voor je klaar!

Bij Cleanprofs staan onze zakelijke klanten direct in contact met een ervaren klantenservice medewerker. Of klanten nu de frequentie van een reiniging willen veranderen of het aantal containers dat gereinigd moet worden, onze klantenservice doet wat klanten van ons mogelijk verwachten.

Containers die we reinigen

Bij Cleanprofs maken we geen onderscheid in de grootte van containers die we reinigen. Of u nu één kleine container heeft of tientallen grote containers, wij zorgen ervoor dat ze allemaal even grondig worden gereinigd. Met onze moderne apparatuur en gespecialiseerde reinigingsmiddelen kunnen we alle soorten containers effectief en efficiënt reinigen, ongeacht het formaat!

Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks reiniging nodig heeft, wij zijn er om u te adviseren.

Bel je persoonlijke accountmanager!

We staan altijd voor u klaar!

Bel je persoonlijke accountmanager!

We staan altijd voor u klaar!