Service & meer

De Cleanprofs Stickers

Elke klant van Cleanprofs ontvangt stickers om op de container te plakken. Maar waarom eigenlijk? En hoe moeten de stickers geplakt worden? Je leest het hier in deze blog.

Vorige slide
Volgende slide

Cleanprofs stickers;
De reden erachter.

De Cleanprofs stickers zijn erg belangrijk voor ons. Wij sturen al onze klanten altijd een stickerpakket toe. Het pakket heeft 1 sticker voor de deksel van de container(s). Dit zijn voor ons herkenningspunten dat de container hoort bij Cleanprofs en door ons moeten worden gereinigd. Als je deze sticker niet op de container hebt, kunnen wij deze niet herkennen. In dat geval kunnen wij de container(s) dan ook niet reinigen. Het is dus erg belangrijk als klant dat de sticker altijd op de container(s) zit. En dat deze nog in goede staat is.

Heb je nog geen sticker of is je oude sticker aan vervanging toe? Klik hier om ze aan te vragen. Dan sturen we gewoon een nieuw pakketje naar je toe.

Hoe plak je de stickers?

Zoals verteld hebben we 2 soorten stickers die op de container(s) geplakt moeten worden. 1 voor op de voorkant, dit is de grote langwerpige sticker. Deze wordt door een van onze cleanpro’s op je kliko geplakt tijdens de eerste reiniging. En 1 voor bovenop de deksel, dit is de kleinere vierkanten sticker. De sticker voor bovenop de deksel bevat jouw adresgegevens. Dat is voor ons om éxtra checken dat we de juiste container reinigen.

Plakinstructies

De stickers plakken is heel makkelijk om te doen. Volg deze stappen:

  1. Zorg dat je voor de kliko staat die gereinigd moet worden door ons.
  2. Neem het stickerpakket bij de hand.
  3. Neem het alcoholdoekje bij de hand en maak het zakje open.
  4. Veeg het doekje over de plek waar de sticker komt. Zo maak je het goed schoon en vetvrij.
  5. Neem de sticker bij de hand.
  6. Plak de vierkante sticker op de deksel van de container, zoals aangegeven.
  7. Zorg ervoor dat je sticker juist op je container zit. Dan weten we écht zeker dat hij bij Cleanprofs hoort.

Vroeger stuurde wij ook reflectieve bandjes mee in het stickerpakket. Deze moesten om de handvaten van de container. Omdat deze vaak kapot gingen, hoeven deze niet meer verplicht om de handvaten heen.

Zo! Nu is de container ready-to-clean!

Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang!

10% korting

Op een jaar abonnement van Cleanprofs!