Service & meer

Wat we doen.
Containers reinigen!

Met 12 vestigingen en 50 reinigers maken wij in heel Nederland containers schoon. Wij reinigen de containers met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel en water, wat door onze wagens meteen weer afgevoerd wordt. Zo heb jij een schone en fris ruikende container zonder dat het milieu belast wordt!

Schoongemaakte GFT-container
Vorige slide
Volgende slide

25 jaar containerreiniging

Waarom kies je voor cleanprofs?

Milieuvriendelijk

Cleanprofs maakt geen gebruik van chemische middelen. Volledig computergestuurd behouden wij toch een hoge reinigingskwaliteit. Op basis van de conditie van elke afvalcontainer wordt bepaald welke reinigingsformule nodig is, om nu nóg meer water te besparen.

Waterbesparing

Het water hergebruiken wij voor circa 250 reinigingen. Elk reinigingsvoertuig is zelfs voorzien van een innovatief filtersysteem dat het afvalwater ter plaatse filtert. Door het gebruik van koud (bron-)water onder hoge druk kunnen we eenvoudig uw container reinigen.

Marktleider

Tevens is het bedrijf Cleanprofs de marktleider op het gebied van reiniging van rolcontainers. We ontzorgen landelijk bewoners en bedrijven die houden van een frisse leefomgeving. Met al onze CleanPro’s werken wij zo aan een schoner Nederland!

Waar we dagelijks mee op pad gaan

Onze uitrusting

Mercedes Reiniging Auto's

Bij Cleanprofs bouwen wij Mercedes busjes om tot reinigingswagens! Wij installeren zelf het waterreservoir en het reinigingselement. In het reservoir zit het innovatief filtersysteem. Het reinigingselement is volledig computergestuurd, inclusief de meerdere wasprogramma’s.

Karcher Hogedruk

Voordat de containers gereinigd worden met een wasprogramma, spuiten we eerst met een Karcher hogedrukpistool de zichtbare stukken vuil weg. Hiermee kunnen we gedetailleerd te werk. Ook reinigen wij de binnenkant van de deksels hiermee.

360 Fullpower Hogedruk

Na de handreiniging wordt de container gehaakt aan de reinigingswagen. Deze wordt gekanteld waarna de 360 graden fullpower hogedrukkop in de container gaat. Met het gekozen wasprogramma wordt de container van binnen helemaal schoongespoten onder hoge druk!

Vorige slide
Volgende slide

Hoe onze cleanpro’s te werk gaan

Onze unieke werkwijze!

Door de unieke werkwijze van Cleanprofs hoef jij als klant helemaal niets extra’s te doen! Toch kan je genieten van super frisse containers.Maar hoe gaat dat precies in zijn werking?

Stap 1

Aanbieden

Zet jouw kliko op de ophaaldag van jouw gemeente aan de straatkant. Zo kan deze goed geleegd worden.

 

Stap 2

Lediging

Jouw gemeente leegt de kliko. Zo staat de kliko helemaal klaar voor onze reiniging!

 

Stap 3

Cleanpro’s

Wij komen op dezelfde dag langs om jouw kliko super schoon te maken. Daar zijn onze cleanpro’s goed in!

Kies zelf uw opties!

Bepaal zelf welke containers je wilt laten reinigen

Stel je eigen abonnement samen, volledig gebaseerd op jouw containers en behoeftes! Hoe meer containers je laat reinigen, hoe goedkoper het wordt. Wij komen om de 4 weken langs om jouw container(s) te reinigen.

Cleanprofs werkt groen!

We Werken Duurzaam!

Wereld natuur fonds

Cleanprofs is Business Supporter van Wereld Natuur Fonds! Zo doneren wij jaarlijks om bij te dragen aan natuurbeschermende en -helende projecten. Deze projecten worden wereldwijd ingezet om de wereld leefbaar te maken en te houden voor mens, dier en natuur. Wij zijn trots dat wij hen mogen ondersteunen en met hen kunnen samenwerken!

Groene Zaken

Wij mogen met trots het icoontje van Groene Zaken dragen! Als een bedrijf hun werkzaamheden op een milieuvriendelijke wijze uitvoeren, worden zij als duurzaam erkend door Groene Zaken. In onze handelwijze werken wij niet-milieubelastend en dragen wij bij aan een groener en schoon Nederland!

NLSchoon

Of het nu om veiligheid, gezondheid of humeur gaat: een fris opgeruimde omgeving heeft een enorme impact. Wij zijn ervan overtuigd dat Nederland in 2030 voor 100% vrij van zwerfafval kan zijn. Dat betekent dat iedereen al het afval op de juiste manier weggooit, grondstoffen worden hergebruikt en de opruimkosten minimaal zijn. Als iedereen meedoet, krijgen we het voor elkaar. Nederland Schoon is de partij die verbindt, verdiept, faciliteert en motiveert.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang!

10% korting

Op een jaar abonnement van Cleanprofs!