Container reinigen in St.-Annaparochie?

Woon je in St.-Annaparochie en wil je je Container laten reinigen? Dan heb je geluk, want Cleanprofs komt bij je langs. Cleanprofs is specialist op het gebied van het reinigen van kliko’s. We reinigen containers voor bewoners en bedrijven in St.-Annaparochie. Met Cleanprofs heb je gegarandeerd een schone en frisse bak. 

 

Hoe reinigt Cleanprofs je Container in St.-Annaparochie?

Als je in St.-Annaparochie woont, kun je elke Container door Cleanprofs laten reinigen. We maken zowel duo-containers, plastic containers, restafvalcontainers als gft-containers schoon.

Cleanprofs komt langs op de dag dat je afvalbak geleegd is door de vuilophaaldienst. We maken hem dan schoon met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel en warm water. Het afvalwater wordt door onze wagens ook weer netjes afgevoerd volgens de normen van de milieuwetgeving. Hierdoor blijft je container schoon en fris, zonder belasting voor het milieu.

Cleanprofs abonnement

Je bepaalt zelf welke container we komen reinigen. Uiteraard kun je ook meerdere containers door ons laten reinigen. We komen dan periodiek bij je langs voor een schoonmaakbeurt. Abonnementen zijn er al vanaf 5,70 per maand. 

Cleanprofs Reiniging onderweg

Gft-Container reinigen in St.-Annaparochie?

In je gft-container gooi je groente-, tuin-, en fruitafval. Het scheiden van gft is goed voor het milieu. Maar je groene bak kan door etensresten en vocht wel flink gaan stinken. Geen zin om daar zelf mee aan de slag te gaan? Laat je gft-container reinigen door Cleanprofs. We verwijderen alle afvalresten en voorkomen daarmee vervelende geurtjes.

Andere Container reinigen in St.-Annaparochie?

De groene bak staat natuurlijk het meest bekend om zijn geur. Maar ook andere containers kunnen na verloop van tijd gaan stinken. Van duo-container tot grijze bak: cleanprofs reinigt ze regelmatig en grondig. Zo bespaar je tijd en moeite, en heb je toch een schone en frisse afvalbak. 

Aanmelden voor Containerreiniging in St.-Annaparochie?

Als bewoner van St.-Annaparochie ben je slechts drie stappen verwijderd van een schone Container. Aanmelden bij Cleanprofs is heel simpel:

Kies de containers die je gereinigd wil hebben

  • Kies de containers die je gereinigd wil hebben. Alle combinaties zijn mogelijk.

 

Vul je gegevens in en meld je aan

    • Vul je gegevens in en meld je aan.

We komen maandelijks bij je langs om je container te reinigen

  • We komen maandelijks bij je langs in St.-Annaparochie om je container te reinigen.

 

Waarom kies je voor Cleanprofs St.-Annaparochie voor Containerreiniging?

We maken je kliko op dezelfde dag schoon als de vuilophaaldienst hem geleegd heeft. Zo hoef je geen extra moeite te doen voor de reiniging. Laat je container tot 19:00 uur buiten staan en het schoonmaken wordt voor je geregeld!

Jij bepaalt welke container gereinigd worden. Wil je meerdere containers laten reinigen, dan krijg je korting!

Cleanprofs is landelijk actief en heeft zeven logistieke servicepunten. Heb je vragen of hulp nodig, dan neem je eenvoudig contact op via 088 066 61 89.

Leave a Reply