Service & meer
Gerben zet een schoongemaakte kliko terug op de stoep.

De route van onze
Gerben

Is jouw bak klaar voor een opfrisbeurt? Check door middel van je postcode welke van onze Cleanpro’s bij jou in de straat langskomen! Misschien lig jij wel op de route van onze Gerben. Hij zal maandelijks zorgen voor jouw frisse bak, direct aan de voor- of achterdeur.

Doe nu de postcode check
Ons team

Dit zijn onze toppers!

Benieuwd welke Cleanpro rondrijdt bij jou in de buurt? Zie hier ons team aan echte schoonmaakhelden.
Ali
Almere
Jan
Leek
Ronny
Almere
Ferry
Wateringen

De route van onze Cleanpro’s

Onze Cleanpro’s rijden maandelijks een vaste route, zo ben jij altijd verzekerd van een schone en frisse bak. Benieuwd wie morgen jouw container schoon spuit? Check dan jouw postcode en meld je aan.

Meld je nu aan

Onze route

Rijd jij mee met onze Cleanprofs?

Stap 1

Het begint allemaal bij onze Cleanprofs. Geen zorgen, geen gedoe. Het enige wat jij hoeft te doen is de bak buiten te zetten. Nadat jouw container(s) door de gemeente zijn geleegd kunnen wij deze een flinke opfrisbeurt geven.

Stap 2

Onze Cleanprofs reinigen jouw bak met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel waardoor we het milieu niet belasten. Daarnaast voeren we het afvalwater direct weer af via onze wagens. Hierdoor zijn we dubbel zo goed bezig!

Stap 3

Het resultaat is een duurzaam gereinigde kliko. Zo kun je weer fris en schoon de maand doorkomen. Reinigen wij morgen jouw container op onze route? Meld je aan en probeer nu de eerste maand voor €1.

Weg met kliko en de tekst 'de route van onze Cleanprofs'

Abonnementen

Reinigen wij morgen jouw container op onze route?

Meld je nu aan
10% korting op een jaarabonnement

Cleanprofs containerreiniging

Wij zijn marktleider en betrouwbare specialist op het gebied van reiniging van rolcontainers. We ontzorgen landelijk bewoners en bedrijven die houden van een frisse leefomgeving. Met al onze CleanPro’s werken wij zo aan een schoner Nederland!

Meer over ons
Een Cleanpro plaatst de vuilnisbak in de schoonmaakwagen.