Kliko reinigen in Gennep?

Wil je een schone en frisse kliko en woon je in  Gennep? Dan kunnen we je gelukkig maken! Cleanprofs reinigt namelijk kliko’s voor bewoners en bedrijven in Gennep. We zijn marktleider op het gebied van kliko-reiniging. We garanderen dat je bak maandelijks schoon en fris wordt gemaakt.

Hoe reinigen we kliko’s in Gennep?

Cleanprofs reinigt zowel duo-containers, plastic containers, restafvalcontainers als gft-containers. In Gennep komen we maandelijks langs om je kliko te reinigen. Dat doen we op dezelfde dag dat je kliko geleegd wordt door de vuilophaaldienst. 

Daardoor hoef je geen extra moeite doen: je laat je kliko aan de straat staan, totdat wij ook zijn geweest. We reinigen je kliko met warm water en biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Het afvalwater voeren we ook weer af. Dit is verplicht volgens de normen van de milieuwetgeving. 

Het voordeel voor jou: maandelijks een schone en frisse kliko zonder belasting van het milieu.

Abonnement voor kliko-reiniging in Gennep

Je bepaalt! Geef aan ons door welke kliko je wilt laten reinigen in Gennep. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om meerdere kliko’s te laten reinigen. Met een abonnement komen we periodiek bij je langs voor een schoonmaakbeurt. Dat kan al vanaf €5,70 per bak.

Groene bak reinigen in Gennep?

In je groene bak verdwijnt groente-, tuin- en fruitafval. Goed voor het milieu dat scheiden van afval! Maar de combinatie van etensresten vocht kan wel flink gaan stinken. En dat maakt het periodiek reinigen van deze kliko wel noodzakelijk. Heb je geen zin om daar zelf mee aan de slag te gaan? Laat het dan over aan Cleanprofs. We zorgen ervoor dat alle afvalresten verwijderd worden en voorkomen daarmee stank en overlast.

Andere kliko reinigen in Gennep?

Je gft-container is niet de enige kliko die na verloop van tijd kan gaan stinken. Maar gelukkig gaat Cleanprofs ook aan de slag met de reiniging van andere kliko’s: van duo-container tot grijze bak. Daarmee bespaar je tijd en moeite, terwijl je toch kan genieten van een schone en frisse afvalbak!

Direct aanmelden voor klikoreiniging in Gennep?

Als bewoner van Gennep ben je maar drie simpele stappen verwijderd van een schone kliko:

  • Kies de kliko die je gereinigd wil hebben. Alle combinaties zijn mogelijk.
  • Vul je gegevens in en meld je aan.
  • We komen periodiek bij je langs in Gennep om je kliko te reinigen.

Waarom Cleanprofs Gennep om je kliko te reinigen?

  • Geen extra moeite: we komen langs op dezelfde dag als de vuilophaaldienst. Alles wat je hoeft te doen, is je kliko tot 19.00 uur buiten te laten staan. De rest regelen wij!
  • Kies zelf welke kliko je wilt laten reinigen. Kies je voor meerdere kliko’s, dan krijg je korting.

Wij reinigen niet alleen kliko’s in Gennep maar zijn ook landelijk actief. We hebben zeven servicepunten. Voor hulp en vragen, kun je daardoor eenvoudig terecht via telefoonnummer 088 066 61 89.

Geef een reactie

nl_NL_formalNL