Service & meer

Gemiste Reiniging

Dit kan verschillende oorzaken hebben:

– Je hebt je bak niet aangeboden op de gebruikelijke plek.
– De bak is niet geleegd door de gemeente.
– Door vorst hebben we niet mogen rijden.

In deze drie gevallen kunnen we de bak niet reinigen. Vul het formulier in voor onze klantenservice. We helpen je graag bij het vinden van een oplossing.

Gemiste Reiniging

Cleanprofs heeft een landelijke dekking door onze elf logistieke service punten. Ben je benieuwd of wij ook reinigen op jouw adres? Meld je aan en wij gaan voor je aan de slag.

Wij reinigen alleen de binnenkant van de deksel, rand en binnenkant van de container. Hier bevindt zich namelijk het vuil en de bacteriën.

Meld je aan bij Cleanprofs en zet je bak aan de straat zoals je gewend bent. Zorg wel dat de Cleanprofs sticker er goed zichtbaar op zit. Laat de bak staan tot 19.00 uur en wij doen de rest. Als we al langs zijn geweest, kun je je bak natuurlijk ook eerder binnen halen.

Je zet jouw container gewoon buiten volgens het schema van de vuilophaaldienst. Wij wassen je afvalcontainer op dezelfde dag, nadat de vuilophaaldienst deze heeft geleegd (twee of vier-wekelijks).

Omdat wij een andere route dan de vuilophaaldienst rijden, verzoeken wij om je container tot 19:00 uur buiten te laten staan.

Bij Cleanprofs kies je zelf welke container je schoon laat maken. We reinigen zowel je groen bak, rest container, plastic container en DUO container. Alle combinaties zijn mogelijk.