Service & meer

Vacature:
Meewerkend Voorman Rolcontainerreiniging

Cleanprofs is de grootste rolcontainerreiniger in Nederland. Om de aanhoudende groei en de hoge kwaliteit te waarborgen, zijn we op zoek naar een leidinggevend talent dat het niet erg vindt om zelf ook mee te reinigen.

Functieomschrijving

De ochtend begint om 08:45 met natuurlijk een warm kopje koffie, je checkt de routes van de dag en verwerkt de ziekmeldingen. Verder zorg je ervoor dat de locatie en onze speciaal gemaakte auto’s er mooi bij staan. 09:30, de reinigers komen, je hebt een korte briefing en bespreekt eventuele bijzonderheden. Dan is het tijd om je auto te vullen met water en te starten met de route. Het is fysiek werk waar je veel bij loopt, beweegt & autorijdt, eenmaal onderweg ben je zelfstandig en bepaal je zelf hoe je jouw route rijdt.

Je bouwt aan een team waar je samen zorgdraagt voor het reinigen van de rolcontainers. Het reinigen gebeurt automatisch door de rolcontainer te plaatsen in de spoelbak van de reinigingswagen. De rolcontainer wordt vervolgens geheel van binnen gereinigd. Mocht er nog vuil aan de binnenkant zijn, dan is het de bedoeling om de rolcontainer vervolgens schoon te spuiten met de hogedrukspuit van de reinigingswagen.

80% van de tijd ben je bezig met het rijden van de route, als voorman ben je ook verantwoordelijk voor het team en de kwaliteit daarvan. Je hebt veel contact met de afdeling planning en klantenservice. Je rapporteert aan de operationeel manager en/of regio manager, die je ook ondersteunt bij de administratieve taken als je daar nog niet helemaal in thuis bent.

Wie ben jij?

Als Meewerkend Voorman ben je een gedreven en betrokken leider die het hart van het team vormt. Je neemt de verantwoordelijkheid op je om een gemotiveerd en sterk team te bouwen, en zorgt elke ochtend voor de verdeling van de routes onder de reinigers.

Je stelt jezelf beschikbaar voor je team en bent de hele dag bereikbaar voor vragen of zorgen die ze mogelijk hebben. Het verwelkomen en begeleiden van nieuwe medewerkers valt ook onder jouw verantwoordelijkheid, waarbij je hen helpt te integreren in de werkroutine en de verwachtingen van het team.

Als een oplossingsgerichte leider, ben je een luisterend oor voor je teamleden en sta je altijd klaar om samen naar oplossingen te zoeken voor eventuele problemen.

Je bewaakt de kwaliteit van de reinigingsdiensten, stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat de routes elke dag efficiënt en naar behoren worden afgerond. Een deel van deze verantwoordelijkheid houdt in dat je de routes van jouw team controleert en controleert of de containers naar tevredenheid zijn gereinigd.

Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het wagenpark. Je zorgt ervoor dat het altijd netjes op orde is en dat alle teamleden op de juiste manier met hun wagen omgaan.

In jouw rol als Meewerkend Voorman streef je ernaar om het ziekteverzuim binnen je vestiging tot een minimum te beperken en heb je veel contact met de afdeling planning om ervoor te zorgen dat de routes continu worden geoptimaliseerd.

Kortom, jij bent de drijvende kracht die ervoor zorgt dat de dagelijkse operaties vlekkeloos verlopen en dat het team te allen tijde efficiënt en effectief werkt.

Vanaf 2.400 - 3.000
per maand

Reiskosten
vergoeding

Eindejaars bonus

Promotie mogelijkheiden

Wat biedt Cleanprofs?

Wij Cleanprofs jou aanbiedt: Een aantrekkelijk salaris, inclusief bonusregelingen Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling Een uitdagende werkomgeving bij een snelgroeiend bedrijf.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je zal deel uitmaken van een team van enthousiaste professionals en werken in een informele werkomgeving. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Wat zijn de functie eisen:

 • Je hebt ervaring met leidinggeven en vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken
 • Je bent een echte teamplayer en weet mensen maximaal te motiveren
 • Je kan het overzicht behouden en kan sturen op de KPI’s van jouw vestiging
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit: Begin tijd 10:00 tot 18:00 / 20:00
 • Rijbewijs B (Minimaal 3 jaar in bezit van Rijbewijs)
 • Geen angst voor vieze handen

Wat staat er tegenover?

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring en expertise
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19/km, vakantiegeld & bonusregeling
 • PBM’s van de zaak zoals werkschoenen & werkkleding
 • Informele werksfeer en korte communicatielijnen
 • Uitzicht op een vast contract bij het bedrijf dat marktleider is in zijn branche

Interesse in de vacature?

Solliciteer direct!

Wij Cleanprofs jou aanbiedt: Een aantrekkelijk salaris, inclusief bonusregelingen Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling Een uitdagende werkomgeving bij een snelgroeiend bedrijf. Ook bieden wij jou een auto van de zaak! Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je zal deel uitmaken van een team van enthousiaste professionals en werken in een informele werkomgeving. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Wordt je hier helemaal warm van, en heb interesse in deze vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV. Wij kijken uit naar jouw reactie!