Service & meer

Vacature:
Sales Vertegenwoordiger

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende functie? Wil jij gezellig werken in teamverband, goed verdienen en je zelf ontwikkelen? Dan is werken als Sales Adviseur bij Cleanprofs de ideale functie voor jou!

Functieomschrijving

Cleanprofs is een toonaangevend, innovatief reinigingsbedrijf van afvalcontainers. Met circa 80 gemotiveerde medewerkers verdeeld over 12 vestigingen in Nederland verzorgen wij ruim 160.000 reinigingen per maand en zijn wij absoluut markleider. Het hoofdkantoor zit in Wateringen.

Speerpunt van de onderneming is klanttevredenheid, wat we bereiken door veel aandacht te besteden aan de reinigingen zelf en de service die dat met zich mee brengt. Kijk voor meer informatie op www.cleanprofs.nl

Salaris minimaal € 2000,- bruto per maand + aantrekkelijke bonus regelingen

Wie ben jij?

Als sales vertegenwoordiger zorg je ervoor dat jij het gezicht van onze organisatie. Je geeft ze gepast advies over onze pro-ducten en diensten. Dit doe je door face-to-face zelfstandig en gericht potentiële klanten op geselecteerde adressen te bezoeken.

Geen of weinig commerciële ervaringen? Geen probleem! Bij Cleanprofs zorgen wij ervoor dat je alle fijne kneepjes van het sales-vak leert, waardoor je klaargestoomd wordt om als sales vertegenwoordiger van start te gaan.

2.000 - 4.000
Per maand

Reiskosten
vergoeding

Bonusregeling

Promotie mogelijkheiden

Wat biedt Cleanprofs?

Wij Cleanprofs jou aanbiedt: Een aantrekkelijk salaris, inclusief bonusregelingen Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling Een uitdagende werkomgeving bij een snelgroeiend bedrijf.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je zal deel uitmaken van een team van enthousiaste professionals en werken in een informele werkomgeving. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Wat zijn de functie eisen:

 • Je bent een doorzetter
 • Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld
 • Je bent representatief en leergierig
 • Je wilt en kan target gericht werken
 • Je bent ondernemend ingesteld
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je bent flexibel en beschikbaar op maandag t/m vrijdag

Wat staat er tegenover?

 • Goed salaris: tussen de €2000,- en €4000,- bruto per maand + een aantrekkelijke bonus regeling
 • Optie tot auto van de zaak bij goede prestaties
 • Coaching: Dagelijkse trainingen en begeleiding van onze sales- en fieldmanagers.
 • Reiskostenvergoeding: €0,21 cent per kilometer.
 • Leuke collega’s: Een professioneel team dat -net als jij- er 100% voor gaat.
 • Doorgroeimogelijkheden: Bij ambitie en goede prestaties kan jij doorgroeien tot teamleider, account-manager of zelfs tot regiomanager.
 • Gezelligheid: Leuke borrels, incentives en teamuitjes

Interesse in de vacature?

Solliciteer direct!

Wij Cleanprofs jou aanbiedt: Een aantrekkelijk salaris, inclusief bonusregelingen Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling Een uitdagende werkomgeving bij een snelgroeiend bedrijf. Ook bieden wij jou een auto van de zaak! Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je zal deel uitmaken van een team van enthousiaste professionals en werken in een informele werkomgeving. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Wordt je hier helemaal warm van, en heb interesse in deze vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV. Wij kijken uit naar jouw reactie!