Postcode Check

Cleanprofs Mijn Wasweken

Via Cleanprofs mijn wasweken kan je checken wanneer wij jouw afvalcontainers komen schoonmaken.

Ons reinigingsschema is afgestemd op de vuil-ophaaldienst van jouw gemeente. Vul je postcode en huisnummer in en zie direct in wanneer wij langskomen.

Het kan zijn dat uw wasweken nog niet bekend zijn voor 2022 of dat deze afwijken.

Zit je toch nog met een vraag? Neem dan contact met ons op.

Cleanprofs schoonmaakdagen 

De Cleanprofs mijn wasweken schema is gebaseerd op het volgende. In de meeste gevallen komen wij langs op de dagen wanneer jouw vuil wordt opgehaald. De schoonmaakdagen verschillen daardoor enorm per gemeente. Voor meer informatie over wanneer het vuil precies wordt opgehaald kun meestal op de website van jouw gemeente terecht. Voor de exacte reinigingsdagen vanuit Cleanprofs, binnen jouw gemeente, kun je de bovenstaand formulier invullen. (Cleanprofs Mijn Wasweken)

Cleanprofs leveringsgebied

Dankzij onze vestigingen die goed verdeeld zijn door het hele land, kunnen wij bijna overal in Nederland terecht om te komen reinigen. Ben jij nog geen klant en wil jij je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop en maak gebruik van onze laatste deals! Is er iets nog steeds niet duidelijk? Dan kan je op iedere werkdag altijd even bellen via 088 066 61 89, dan helpen we je daar graag mee verder.

Wat onze klanten ervaren

Meer dan 400 reviews op Google score: 4/5
5/5

“Wij zijn erg tevredene over het schoonmaken van onze containers.

Geen waterverspilling, geen milieu vervulling. Alles netjes en op tijd.”

5/5
Fred Terwijn

“De GFT-bak wordt nu eens in de vier weken goed gereinigd!”

4.5/5
Dick Stomp

“Prima containerreiniging. Vriendelijke en beleefde servicedesk. Dus Top!”

5/5
Demis Schrekker

“Prima reiniging voor de containers. Duidelijk schema op de website. Indien er door omstandigheden niet wordt gereinigd wordt er keurig contact opgenomen voor een nieuwe afspraak. Klantenservice uitermate vriendelijk!!”

4/5
Stijn v.d. Linde
nl_NL_formalNL