Over ons​

Maak kennis met de grootste containerreiniger van Nederland.

De grootste afvalcontainer-reiniger van Nederland​

Wij zijn dé Nederlandse specialist in afvalcontainer-hygiëne en reinigen uw GFT-, Rest-, Plastic en DUO- afvalcontainer, zonder gebruik van chemicaliën en met eigen, natuurfris bronwater.

Dit unieke proces is door ons eigen innovatie lab ontwikkeld en garandeert -naast milieuvriendelijkheid- efficiëntie en concurrerende abonnementen. Vanuit zeven logistieke servicepunten verzorgen wij zo’n 12.000 reinigingen per dag, bij meer dan 65.000 tevreden klanten!

Innovatieve reiniging

Voor Cleanprofs bestond afvalcontainer-reiniging uit niet veel meer dan een reiniger die met een tankauto met een hogedrukspuit en water met chemicaliën de wijk door reed. 

Cleanprofs is in 2014 gestart vanuit de overtuiging dat afvalcontainer-hygiëne efficiënter, beter en veiliger voor het milieu moest. Met die doelstelling is de unieke Cleanprofs reinigingsformule en -technologie ontwikkeld. De laatste innovatie werd in 2017 toegevoegd: eigen waterbronnen leveren nu natuurfris bronwater voor de reiniging, zodat geen leidingwater wordt verspild.

De Cleanprofs formule

De Cleanprofs formule maakt chemische middelen overbodig, terwijl toch snel een hoge reinigingskwaliteit wordt bereikt. Volledig computergestuurd wordt op basis van de conditie van elke afvalcontainer bepaald welke reinigingsformule nodig is. 

Elk reinigingsvoertuig is voorzien van een innovatief filtersysteem dat het afvalwater ter plaatse filtert. Dit water kan worden hergebruikt voor circa 150 reinigingen. Door het gebruik van koud (bron-)water onder hoge druk kunnen vetten en oliën eenvoudig worden gescheiden.

Cleanprofs abonnementen

Kies zelf welke containers u wilt laten reinigen.

GFT-afval container

Restafval container

Plastic afvalcontainer

DUO afvalcontainer

COMBI
container

GFT

container​

REST

container​

Plastic

afvalcontainer

DUO

container​

COMBI

container​