Over Cleanprofs containerreiniger

Maak kennis met de grootste containerreiniger van Nederland.

Cleanprofs containerreiniging

Wij zijn marktleider en betrouwbare specialist op het gebied van reiniging van rolcontainers. We ontzorgen landelijk bewoners en bedrijven die houden van een frisse leefomgeving. Met al onze CleanPro’s werken wij zo aan een schoner Nederland!

Wij reinigen je container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt.
Zo heb jij een schone en fris ruikende container en het is niet belastend voor het milieu.

Innovatieve reiniging

Voor Cleanprofs bestond afvalcontainer-reiniging uit niet veel meer dan een reiniger die met een tankauto met een hogedrukspuit en water met chemicaliën de wijk door reed. 

Cleanprofs is in 2014 gestart vanuit de overtuiging dat afvalcontainer-hygiëne efficiënter, beter en veiliger voor het milieu moest. Met die doelstelling is de unieke Cleanprofs reinigingsformule en -technologie ontwikkeld. De laatste innovatie werd in 2017 toegevoegd: eigen waterbronnen leveren nu natuurfris bronwater voor de reiniging, zodat geen leidingwater wordt verspild.

De Cleanprofs formule

De Cleanprofs formule maakt chemische middelen overbodig, terwijl toch snel een hoge reinigingskwaliteit wordt bereikt. Volledig computergestuurd wordt op basis van de conditie van elke afvalcontainer bepaald welke reinigingsformule nodig is. 

Elk reinigingsvoertuig is voorzien van een innovatief filtersysteem dat het afvalwater ter plaatse filtert. Dit water kan worden hergebruikt voor circa 150 reinigingen. Door het gebruik van koud (bron-)water onder hoge druk kunnen vetten en oliën eenvoudig worden gescheiden.

nl_NL_formalNL