Cleanprofs tekent sponsorcontract bij willem II

Dit voetbalseizoen zijn wij evenals hoofdsponsor Tricorp Workwear en shirtsponsor CVB Ecologistics te zien op de wedstrijdshirts van Willem II.

“De heer Ayat, de eigenaar van Cleanprofs, heeft zichzelf al jaren willen verbinden met een bekende voetbalclub. Het was voor hem dan ook een logische stap om iets moois te doen voor de Nederlandse voetbalwereld”, aldus onze directeur, Arie Kwakernaat.

Toenemende groei
Kwakernaat: “De voetbalwereld is in Nederland ontzettend groot en blijft met de jaren alleen maar groeien. Daarom vinden wij het een mooi gebaar om ons te verbinden met de meeste geliefde volkssport.” Hij vertelt verder, “we tekenen sowieso voor dit seizoen, maar hebben zeker de wil en intentie om hier langer aan verbonden te blijven. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat we in contact blijven met onze klantenkring. De gezelligheid en gemoedelijke sfeer van voetbal gaan daar ongetwijfeld aan bijdragen.”

Bijdrage aan doelstellingen
Berry van Gool, algemeen directeur Willem II: “We zijn verheugd om een landelijke partij als Cleanprofs aan Willem II te kunnen binden. Hiermee is wederom een belangrijke sponsorpropositie voor de club ingevuld. Ook Cleanprofs draagt hiermee bij aan de groeidoelstellingen van de club.”

Laat een reactie achter

nl_NL_formalNL